ΝΕΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΑΚΗ!


Οι στοιχηματικές ευκαιρίες που ανοίγονται στο τέλος των εθνικών πρωταθλημάτων είναι πολλές. Το θέμα είναι να μπορεί κάποιος να τις εντοπίζει. Και ο Μανώλης Σφακάκης έκανε αυτό ακριβώς: ανέλυσε δεκάδες αγώνες που βρίσκονταν στο κουπόνι του Σαββάτου, και επέλεξε 4 σημεία που θεώρησε πως δεν “έσπαγαν” με τίποτα.. και δεν έσπασαν!

Τα προγνωστικά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ επαληθεύτηκαν σχετικά εύκολα, και προσέφεραν απόδοση 13 σε όποιον τις ακολούθησε. Ο Μανώλης Σφακάκης προέβλεψε επιτυχώς τη νίκη της Μπραν, το αμφίσκορο στον αγώνα Αλαβές – Μπιλμπάο, την επικράτηση της Βιγιαρεάλ, και τη νίκη με υψηλό σκορ της Ουτρέχτη. 


Μπορείτε να λαμβάνετε και εσείς τα προγνωστικά του παρουσιαστή της εκπομπής Goal Χωρίς Σύνορα καθημερινά στο κινητό σας ή στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.


Λάβετε τα προγνωστικά του Μ.Σφακάκη μέσω SMS:

Στείλτε το πρόθεμα ΒΤ5 στο 54345 (Κύπρος στο 7500) και λάβετε αυτόματα απαντητικό γραπτό μήνυμα με τις προβλέψεις του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ. Το SMS κοστίζει 4€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και Φόρου Κιν. Τηλεφωνίας.

Λάβετε τα προγνωστικά του Μ.Σφακάκη μέσω Mail:
Εφόσον διαθέτετε Paypal, μπορείτε καθημερινά να αγοράζετε τα σημεία Ημέρας που δίνει ο Μ.Σφακάκης αγοράζοντας το σχετικό προϊόν (ΒΤ5) από την ιστοσελίδα μας ή το Facebook Store, προς 2,9€. Επίσης, έχουμε ενεργοποιήσει εβδομαδιαίες και μηνιαίες συνδρομές για τα προγνωστικά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές (από 19€). Μπορείτε να δείτε όλες τις προσφερόμενες συνδρομές στην σχετική ενότητα της ιστοσελίδας μας.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την ώρα που ανεβαίνουν τα προγνωστικά της BETinTIPS, και την ώρα έναρξης των παρεχόμενων αγώνων από τη σελίδας μας στο Facebook. Για οποιαδήποτε απορία στείλτε mail στο support@betintips.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Messenger.