Your address will show here +12 34 56 78
1. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Στη BETinTIPS σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας www.betintips.gr. Το κείμενο αυτό (το οποίο ονομάζεται Πολιτική Απορρήτου και Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – εφεξής η «Δήλωση») εξηγεί με απλά λόγια, αλλά και με σαφήνεια πώς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε από εσάς ή τα οποία εσείς μας παρέχετε.
Παρακαλούμε να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Δήλωση προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τον τρόπο που συλλέγουμε, αποθηκεύουμε, χρησιμοποιούμε, διαβιβάζουμε και προστατεύουμε τις πληροφορίες/προσωπικά δεδομένα που λαμβάνουμε από εσάς:
Γενικά:
1. Η BETinTIPS συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς της γνωστοποιείτε με την εισαγωγή των αιτουμένων προσωπικών πληροφοριών στα αντίστοιχα πεδία ή/και των απαντήσεών σας στο πλαίσιο συγκεκριμένων ενεργειών που διεξάγει η BETinTIPS και οικειοθελώς δύνασθε να συμμετέχετε και είναι τα ελάχιστα απαραίτητα για σωστή λειτουργία της.
2. Στα πλαίσια της υποχρέωσης διαφύλαξης και προστασίας των πληροφοριών των πελατών της, η BETinTIPS δεσμεύεται να προστατεύει και να χρησιμοποιεί κατά τον αρμόζοντα τρόπο τις προσωπικές πληροφορίες (εφεξής "προσωπικά δεδομένα") που συλλέγονται είτε διαδικτυακά από τον παρόντα δικτυακό τόπο είτε μέσω της επικοινωνίας/συνεργασίας με κάθε τρίτο.
Στο πλαίσιο της διαδικασίας εγγραφής, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα παρακάτω στοιχεία:
Απαιτούμενα στοιχεία:
3. Η BETinTIPS συλλέγει μόνον τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς, τους διαδικτυακούς μας επισκέπτες, έτσι ώστε να ικανοποιήσουμε τα εκάστοτε αιτήματά σας, να μπορούμε να σας παρέχουμε ενημέρωση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και για να σας εξυπηρετούμε κατά τον βέλτιστο τρόπο. Όπου αναζητούνται πρόσθετες, προαιρετικές πληροφορίες, θα ενημερωθείτε σχετικά κατά τη στιγμή της συλλογής τους.
Ειδικότερα:
1. Συλλογή και σκοποί χρήσης των προσωπικών δεδομένων
Η λήψη των προσωπικών δεδομένων πραγματοποιείται μόνο εφόσον εσείς επιλέξετε αυτοβούλως να τα παρέχετε — για παράδειγμα, εάν επικοινωνήσετε με email ή αν προμηθευτείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσιών της BETinTIPS.
Η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από το www.betintips.gr, προϋποθέτει τη διασφάλιση της δυνατότητας επικοινωνίας μαζί σας. Συνεπώς, είναι απαραίτητο κατά την εγγραφή σας στο διαδικτυακό τόπο www.betintips.gr  να δηλώσετε τα αληθή προσωπικά δεδομένα που θα σας ζητηθούν, όπως προσδιορίζονται ανωτέρω.
Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται από το www.betintips.gr συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει του νόμου (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.
Σκοπός της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων , αποτελεί (α) η παροχή των υπηρεσιών και των προϊόντων που αιτείστε μέσω του website, για την λήψη των οποίων απαιτείται η χρήση ή/ και η επεξεργασία τους π.χ. αγοράς εβδομαδιαίων/μηνιαίων συνδρομών υπό τις βέλτιστες συνθήκες και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο, (β) η προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχονται από την BETinTIPS ιδιαίτερα μέσω του www.betintips.gr.
Η BETinTIPS συλλέγει «ευαίσθητα» προσωπικά δεδομένα μόνο όταν εσείς μας προσφέρετε οικειοθελώς αυτά τα δεδομένα ή όταν αυτά τα δεδομένα απαιτούνται ή η συλλογή τους επιτρέπεται από το νόμο. Σας συμβουλεύουμε να απόσχετε από την παροχή ευαίσθητων δεδομένων, εκτός εάν αυτό απαιτείται για το σκοπό της παροχής των προσωπικών δεδομένων ή αν δια της παρούσας συναινείτε στη χρήση από την BETinTIPS αυτών των δεδομένων για τους σκοπούς της.
Η BETinTIPS μπορεί να ζητήσει από εσάς να της παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα για την αποστολή ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ή/και σχετικών προσφορών και ανακοινώσεων.  Η BETinTIPS μπορεί επίσης να ζητά την άδειά σας για ορισμένες χρήσεις των προσωπικών σας δεδομένων και μπορείτε είτε να συναινέσετε ή να αρνηθείτε αυτές τις χρήσεις. Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή επικοινωνίες, όπως ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό φυλλάδιο (newsletter), θα έχετε τη δυνατότητα να διαγραφείτε από τον σχετικό κατάλογο παραληπτών οποτεδήποτε ακολουθώντας τις οδηγίες που περιέχονται σε κάθε επικοινωνία. Εάν αποφασίσετε να διαγραφείτε από κάποια υπηρεσία ή επικοινωνία, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας το συντομότερο δυνατό.
2. Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και Δικαιώματα
Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να αιτηθείτε οποτεδήποτε να ενημερωθείτε σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα που τηρούνται από την BETinTIPS τους αποδέκτες τους, το σκοπό της τήρησης και της επεξεργασίας τους καθώς και την τροποποίηση, διόρθωση ή τη διαγραφή τους, αποστέλλοντας σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση support@betintips.gr από την ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας την οποία έχετε δηλώσει, επισυνάπτοντας αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να αναθεωρήσετε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε και γενικά να ασκήσετε κάθε δικαίωμα που προβλέπεται από τη νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Tα προσωπικά δεδομένα που γνωστοποιείτε στην BETinTIPSμέσω του www.betintips.gr, είτε κατά την εγγραφή σας είτε και σε μεταγενέστερο στάδιο, συλλέγονται και τυγχάνουν χρήσης και επεξεργασίας σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. και συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 και του Ν. 3471/2006, ως ισχύουν  αλλά και του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 καθώς και της οδηγίας 95/46/ΕΚ, περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Διατηρείτε τα εξής δικαιώματα αναλυτικά:
* Δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς.
* Δικαίωμα διόρθωσης και συμπλήρωσης των προσωπικών δεδομένων σας: Εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, θα διορθώσουμε τυχόν ανακριβή προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν. Θα συμπληρώσουμε ατελή δεδομένα εφόσον μας ειδοποιήσετε σχετικά, υπό την προϋπόθεση ότι τα δεδομένα αυτά είναι αναγκαία για τους σκοπούς επεξεργασίας των δεδομένων σας.
* Δικαίωμα για διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας: Μετά από σχετικό αίτημά σας, θα διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε για εσάς. Ωστόσο, ορισμένα δεδομένα θα διαγράφονται μόνο μετά από μια καθορισμένη περίοδο διακράτησης, για παράδειγμα επειδή σε ορισμένες περιπτώσεις υποχρεούμαστε εκ του νόμου να διατηρούμε τα δεδομένα, ή επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντι σε εσάς.
* Δικαίωμα δέσμευσης των προσωπικών δεδομένων σας: Σε ορισμένες περιπτώσεις που προβλέπονται από το νόμο, θα δεσμεύσουμε τα δεδομένα σας, εάν μας το ζητήσετε. Περαιτέρω επεξεργασία δεσμευμένων δεδομένων γίνεται μόνο σε πολύ περιορισμένη έκταση.
* Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσής σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον. Η νομιμότητα της επεξεργασίας των δεδομένων σας παραμένει ανεπηρέαστη από την ενέργεια αυτή, έως το σημείο ανάκλησης της συγκατάθεσής σας.
* Δικαίωμά σας για προβολή αντιρρήσεων κατά της επεξεργασίας των δεδομένων σας: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να προβάλετε αντιρρήσεις κατά της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων σας στο μέλλον, εάν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στη βάση μίας εκ των νομικών αιτιολογήσεων που προβλέπονται στο άρθρο 6 (1ε ή 1στ) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Εάν προβάλετε αντιρρήσεις, θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, υπό την προϋπόθεση ότι δεν συντρέχουν νόμιμοι λόγοι για περαιτέρω επεξεργασία τους. Η επεξεργασία των δεδομένων σας για σκοπούς διαφήμισης δεν συνιστά νόμιμο λόγο.
3. Διαβίβαση Προσωπικών Δεδομένων
Η BETinTIPS δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα με τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς και τις επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή/και εφόσον επιβάλλεται ή επιτρέπεται από το νόμο. Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να είναι δυνατή η ολοκλήρωση των σκοπών της συλλογής, χρήσης και επεξεργασίας τους, όπως αυτή γνωστοποιείται με την παρούσα Δήλωση.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, η BETinTIPS  ενδέχεται να μοιραστεί τα προσωπικά σας δεδομένα με διάφορες εταιρίες ή παρόχους υπηρεσιών που συνεργάζονται μαζί της, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας ή σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα στα οποία έχει ανατεθεί η εκτέλεση της επεξεργασίας, υπό την προϋπόθεση ότι θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και θα λάβουμε την προηγούμενη συναίνεσή σας. Τα άτομα που έχουν πρόσβαση στα δεδομένα είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.
Η BETinTIPS επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία που της γνωστοποιείτε μέσω του www.betintips.gr κατά τρόπο που να μην είναι δυνατή η ταυτοποίηση ή η αποκάλυψη του προσώπου που αυτά αφορούν, για στατιστικούς, προωθητικούς, ερευνητικούς ή και διαφημιστικούς σκοπούς, γνωστοποιώντας αυτά και σε τρίτα πρόσωπα π.χ. εταιρείες ερευνών αρμόδια για την ολοκλήρωση των ανωτέρω σκοπών.
Η BETinTIPS ενδέχεται να μεταφέρει ορισμένα προσωπικά δεδομένα εκτός γεωγραφικών συνόρων σε άλλες εταιρίες που συνεργάζονται με αυτή ή/και να αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα σε κάποια δικαιοδοσία διαφορετική από αυτήν όπου βρίσκεστε. Με το να παρέχουν τα προσωπικά δεδομένα τους μέσω διαδικτύου, οι επισκέπτες συναινούν στη μεταφορά αυτή ή/και στην αποθήκευση των προσωπικών τους δεδομένων στο εξωτερικό.
Η BETinTIPS ενδέχεται να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σε cloud. Αυτό σημαίνει ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί να γίνεται από μια υπηρεσία παροχής υπηρεσιών cloud για λογαριασμό της BETinTIPS και τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να αποθηκεύονται σε διαφορετικές τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Η Εταιρία χρησιμοποιεί οργανωτικά και συμβατικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και για την επιβολή παρόμοιων, αλλά σε καμία περίπτωση λιγότερο περιοριστικών, απαιτήσεων στους παρόχους μας υπηρεσιών cloud, συμπεριλαμβάνοντας απαιτήσεις σχετικά με την αποκλειστική επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για τους  στην παρούσα Δήλωση αναφερθέντες σκοπούς.
4. Ασφάλεια των Προσωπικών Δεδομένων
Η BETinTIPS εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία αυτού του διαδικτυακού τόπου επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις.
Η BETinTIPS καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια να τηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μόνο για το χρονικό διάστημα για το οποίο χρειάζεται τα δεδομένα αυτά για τον σκοπό για τον οποίο συνελέγησαν ή μέχρις ότου ζητηθεί η διαγραφή τους (εάν αυτό συμβεί νωρίτερα), εκτός εάν συνεχίσει να τα τηρεί κατά τα προβλεπόμενα στην κείμενη νομοθεσία.
5. Αναθεωρήσεις της Δήλωσης
Η BETinTIPS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να την αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν αλλαγές, η BETinTIPS θα καταγράφει την ημερομηνία τροποποίησης ή αναθεώρησης στην παρούσα Δήλωση και η επικαιροποιημένη Δήλωση θα ισχύει για εσάς από την ημερομηνία αυτή. Σας ενθαρρύνουμε να μελετάτε κατά περιόδους την παρούσα Δήλωση προκειμένου να εξετάζετε εάν υπάρχουν τυχόν αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο διαχειριζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα.  
Επικοινωνία
Εάν έχετε ερωτήσεις, σχόλια ή καταγγελίες σχετικά με την διαχείριση ή την προστασία από εμάς των προσωπικών σας δεδομένων ή εάν επιθυμείτε να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα ή να εξασκήσετε οποιοδήποτε δικαίωμά σας ως υποκείμενο των δεδομένων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση support@betintips.gr .
2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Εισαγωγή/Γενικά 
1.1.  Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για τις χρήση των υπηρεσιών από εσάς (όπως ορίζονται παρακάτω) και των σχετικών διαδικτυακών, κινητών ή άλλων υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας www.betintips.gr ή και της υπηρεσίας προγνωστικών μέσω SMS. 
1.2.  Η Ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες προσφέρονται από την 360 PREMIERE IKE. 
1.3. Η λέξη “BETINTIPS” σε αυτό το κείμενο ( Όροι και Προϋποθέσεις ) αναφέρεται στηn 360 PREMIERE IKE ιδρυθείσα στην Αθήνα με καταστατική έδρα την διεύθυνση ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ 17-19 ΑΘΗΝΑ, 10676 
1.4. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις συνιστούν δεσμευτική συμφωνία μεταξύ των συμβαλλόμενων: εσάς και της BETINTIPS.
 1.5. Αυτοί οι Όροι και Προϋποθέσεις μπαίνουν σε ισχύ από τη στιγμή που αποστέλετε SMS στο 54345 γα απόκτηση προγνωστικών ή όταν αγοράζετε κάποιο ημερίσιο πρόθεμα ή εβδομαδιαίο/μηνιαίο πακέτο συνδρομών. Τα γεγονόντα αυτά σηματοδοτούν ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους και τις Προϋποθέσεις. Επισκεπτόμενος οποιοδήποτε μέρος της Ιστοσελίδας ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της BETinTIPS μας υποδηλώνετε ότι συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις
 1.6. Υποχρεούστε να διαβάσετε και να κατανοήσετε πλήρως και στην ολότητα τους , τους Όρους και τις Προϋποθέσεις προτού χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της BETINTIPS. Εάν δε συμφωνείτε με κάποιο μέρος αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες της BETinTIPS.
 1.7.  Κατανοείτε πλήρως και δεσμεύεστε από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις που αναγράφονται και οι οποίοι υπάρχει περίπτωση να τροποποιηθούν περιοδικά. 
1.8. Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και κατά συνέπεια να τροποποιήσει τη σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την BETINTIPS ανά πάσα στιγμή.
 1.9. Κατά το ενδεχόμενο που η όποια αλλαγή στους Όρους και Προϋποθέσεις επηρεάζει τα ως τώρα δικαιώματα σας ως χρήστες, Η BETINTIPS θα σας παρέχει σχετική ενημέρωση, όσο το δυνατόν νωρίτερα αυτό είναι εφικτό, για να εξετάσετε και να αποδεχτείτε τις αλλαγές. Αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη να ελέγξετε τη νέα σύμβαση – μαζί με τους ειδικούς Κανόνες για κάθε υπηρεσία που επιλέγετε  – προκειμένου να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλες τις τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή.  
2. Αγορά υπηρεσιών BETINTIPS 
2.1 Ανάλογα με τη μέθοδο που επιλέγετε, οι αγορές σας μπορεί να επιβαρυνθούν με χρεώσεις.
 2.2 Δεχόμαστε μόνο πληρωμές σε EUR (Ευρώ). Οποιαδήποτε πληρωμή λαμβάνει η BETINTIPS σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα έχετε επιλέξει ως νόμισμα του Λογαριασμού σας, θα μετατρέπεται σε EUR με βάση την τρέχουσα ισοτιμία. Παρακαλούμε να σημειώσετε πως οποιαδήποτε ασφάλιστρα ανταλλαγής (έξτρα κόστος πάνω από το σύνηθες για αγορά συναλλάγματος) επιβαρύνουν εσάς. 
2.3 Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει επιπλέον διαδικασίες και μέσα για να πιστοποιήσει την ταυτότητά σας κατά την πραγματοποίηση αγορώνa των διαφόρων υπηρεσιών. 
3. Οι υποχρεώσεις σας.
 3.1 Δηλώνετε και εγγυάσθε τα κάτωθι: 
3.2 Είστε μεγαλύτερος των 18 ετών ή μεγαλύτερος από την ελάχιστη νόμιμη ηλικία όπως αυτή ορίζεται από τους δικαιοδοτικούς νόμους που ισχύουν για το πρόσωπό σας. Επίσης πως έχετε το δικαίωμα σύμφωνα με τους δικαιοδοτικούς νόμους που ισχύουν για το πρόσωπό σας να προμηθευτείτε τις υπηρεσίες που σας παρέχει η ιστοσελίδα και η υπηρεσία SMS.
 3.3 Προμηθεύεστε τις υπηρεσίες αυστηρά με την προσωπική και μη επαγγελματική σας ιδιότητα για αποκλειστικά ψυχαγωγικούς λόγους και διασκέδαση. 
3.4 Όλα τα χρήματα με τα οποία  προμηθεύεστε τις υπηρεσίες BETINTIPS δεν έχουν στιγματιστεί με οποιαδήποτε παρανομία και ιδίως δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα ή πηγή.
 3.5 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις αγορές των υπηρεσιών BETINTIPS λογαριασμό σας μόνο πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες και άλλα οικονομικά μέσα τα οποία είναι έγκυρα και νομίμως ανήκουν σε εσάς. Επιπρόσθετα, συμφωνείτε να μην προβείτε σε επιστροφές χρέωσης, αναστροφές χρέωσης ή αλλιώς να ακυρώσετε οποιεσδήποτε πληρωμή, και σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση να επιστρέψετε τα χρήματα και να μας αποζημιώσετε για μη-πληρωμένες πληρωμές συμπεριλαμβανομένων των δικών μας εξόδων για την συλλογή της κατάθεσής σας. 
3.6 Το λογισμικό και οι υπηρεσίες που σας παρέχουμε είναι ιδιοκτησία της BETINTIPS ή τρίτων και προστατεύεται από νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό και τις υπηρεσίες αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική σας ψυχαγωγία και πάντα σύμφωνα με όλους τους κανόνες, όρους και προϋποθέσεις οι οποίοι θεσπίζονται στην παρούσα σύμβαση αλλά και σύμφωνα με κάθε ισχύοντα νόμο, κανόνα και κανονισμό. 
4. Υπεύθυνος στοιχηματισμός
 4.1 Στην περίπτωση που η BETINTIPS θεωρήσει κατά την αποκλειστική και διακριτική της ευχέρεια ότι η δραστηριότητα ενός πελάτη προκαλεί ή μπορεί να προκαλέσει οικονομικές ή προσωπικές δυσκολίες, η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών. Κανόνες υπεύθυνου στοιχηματισμού Οι παρακάτω κανόνες πρέπει να τηρούνται αυστηρά: -Να κάνετε τακτικά διαλείμματα από τα παίγνια -Προαποφασίστε και ορίστε το ημερήσιο και το μηνιαίο στοιχηματικό σας όριο -Να θυμάστε πως η συμμετοχή στα τυχερά παίγνια είναι μορφή διασκέδασης και όχι έννομο μέσο για να αποκτήσετε χρήματα -Προαποφασίστε πόσο υψηλές μπορεί να είναι οι απώλειες χρημάτων για εσάς. -Μην παίζετε υπό την επήρεια αλκοόλ ή φαρμάκων, αν βρίσκεστε σε καταθλιπτική διάθεση ή όταν δεν είστε εντελώς ξεκούραστος και δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθείτε. 
4.2 Οι χρήστες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα στοιχήματα που τοποθετούν. Η BETINTIPS δεν πρόκειται ποτέ να απευθύνει ερωτήσεις στους χρήστες σχετικά με τη συνάφεια των στοιχημάτων τα οποία επιθυμούν να τοποθετήσουν, ούτε ευθύνεται για πιθανά λάθη που μπορεί να συμβούν κατά την τοποθέτηση τους. Συμπεριλαμβάνονται λάθη σχετικά με τα ποσά που στοιχηματίζονται.
 5. Συναλλαγές που δεν εξελίχθηκαν σωστά και παιχνίδια που ματαιώθηκαν.
5.1  Η BETINTIPS δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε ζημίες ή απώλειες, οι οποίες πηγάζουν ή εικάζονται ότι προήλθαν σε σχέση με ή σε σύνδεση με τον ιστοχώρο ή το περιεχόμενο αυτού: συμπεριλαμβανoμένων αλλά χωρίς να περιορίζονται σε, καθυστερήσεις ή διακοπές των διαδικασιών ή των διασυνδέσεων, απώλεια ή αλλοίωση δεδομένων, αδυναμία της επικοινωνίας, μη αποδεκτή χρήση του ιστοχώρου ή του περιεχομένου αυτού από κάποιο πρόσωπο οποιωνδήποτε σφαλμάτων ή παραλήψεων στο περιεχόμενο. 
6. Πολιτική Απορρήτου
 6.1 Με το παρόν αναγνωρίζετε και δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην BETINTIPS να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας στοιχεία προκειμένου να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα, ώστε να μπορέσετε να αγοράσετε τις υπηρεσίες αλλά και για να σας παραχθούν βοηθητικές υπηρεσίες. 
6.2 Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να μοιραστεί προσωπικά στοιχεία με συνεργάτες marketing (πάροχοι δικτύου, τράπεζες, διεκπεραιωτές πληρωμών, θυγατρικές κλπ). Οι συνεργάτες marketing δεσμεύονται επίσης από αυτή την πολιτική απορρήτου.
 6.3 Προκειμένου να σας εξυπηρετούμε αποτελεσματικά, η BETINTIPS και/ή οι πάροχοι των υπηρεσιών μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρουν τα προσωπικά σας στοιχεία από μια χώρα σε μια άλλη σε παγκόσμια βάση. Με το παρόν δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη μεταφορά αυτών των στοιχείων. 
6.4 Δίνετε τη συγκατάθεσή σας στην BETINTIPS για να ενημερώνεστε περιοδικά για αλλαγές στην ιστοσελίδα, νέες υπηρεσίες και προσφορές. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λάβετε εμπορικά δεδομένα έχετε το δικαίωμα να αποχωρήσετε από τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορείτε να συναινέσετε εκ νέου στη λήψη προωθητικού υλικού στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα Υποστήριξής μας: support@betintips.gr 
7. Παράπονα 
7.1 Αν έχετε κάποιο παράπονο μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο support@betintips.gr
 7.2 H BETINTIPS θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να επιλύσει έγκαιρα κάθε θέμα που μας αναφέρετε. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και επιλύουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των θεμάτων των πελατών μας εντός διαστήματος μικρότερου της μιας ώρας. 
7.3 Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με οποιαδήποτε συναλλαγή μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την BETINTIPS μέσω του support@betintips.gr δίνοντας τις λεπτομέρειες της απορίας σας. Θα ελέγξουμε κάθε ερώτησή και κάθε υπό αμφισβήτηση συναλλαγή. Η απόφασή μας θα είναι οριστική και τελεσίδικη.
 8. Περιορισμός ευθύνης
 8.1 Εισέρχεστε στην ιστοσελίδα και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες με δική σας ευθύνη. Οι ιστοσελίδες και οι υπηρεσίες παρέχονται χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή έμμεση. 
8.2 Με την επιφύλαξη της γενικότητας της προηγούμενης διάταξης, η BETINTIPS, οι διοικητές, υπάλληλοι, συνεργάτες και πάροχοι των υπηρεσιών της: A) Δεν εγγυώνται πως το λογισμικό/υπηρεσίες ή η ιστοσελίδα είναι κατάλληλα για το σκοπό τους Β) Δεν εγγυώνται πως το λογισμικό/υπηρεσίες και η ιστοσελίδα είναι απαλλαγμένα από σφάλματα Γ) Δεν εγγυώνται πως οι ιστοσελίδες και/ή οι υπηρεσίες θα είναι προσβάσιμα χωρίς διακοπές Δ) Δεν θα έχουν ευθύνη για οποιεσδήποτε απώλειες, έξοδα, δαπάνες ή ζημίες, άμεσες ή έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες, συμπτωματικές ή άλλες, οι οποίες ανακύπτουν από τη χρήση των ιστοσελίδων ή των υπηρεσιών 
8.3 Με το παρόν συμφωνείτε να απαλλάξετε και να θεωρήσετε μη υπεύθυνη την BETINTIPS, τους διοικητές, υπαλλήλους, συνεργάτες και Παρόχους των υπηρεσιών της για οποιοδήποτε κόστος, έξοδο, απώλεια, ζημιά, διεκδίκηση, υποχρέωση ή οτιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί να ανακύψει από τη χρήση των ιστοσελίδων και η αγορά/χρησιμοποίηση των υπηρεσιών. 
8.4 Οποιαδήποτε πληροφορία δίνεται από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι καθαρά για λόγους καθοδήγησης των πελατών. Αν και προσπαθούμε να βεβαιωθούμε πως όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στους παίκτες είναι σωστές, τελικά είναι ευθύνη των πελατών να βεβαιώνονται ότι καταλαβαίνουν τη φύση των υπηρεσιών, καθώς και τους όρους και κανονισμούς.   
9. Παραβιάσεις, ποινές και τερματισμός 
9.1 Αν παραβιάσετε οποιοδήποτε όρο από όλους αυτούς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, ή η BETINTIPS έχει εύλογους λόγους να υποπτευθεί ότι τους έχετε παραβιάσει, διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παροχή υπηρεσιών και να χρησιμοποιήσει αυτά τα κεφάλαια για λογαριασμό ζημιών για τις οποίες είστε υπεύθυνος. 
9.2 Σε περίπτωση που η BETINTIPS υποπτευθεί πως συμμετέχετε σε παράνομες ή δόλιες δραστηριότητες κατά τη χρήση της ιστοσελίδας, ή παραβιάζετε τους όρους της συμφωνίας, ή έχετε προβλήματα με πιστωτές ή είστε κατά οποιοδήποτε τρόπο επιζήμιος για την επιχείρησή μας, έχουμε τη διακριτική ευχέρεια να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών. 
9.3 Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση υπηρεσιών ή να αποκλείσει έναν πελάτη από οποιαδήποτε επιπλέον μπόνους, αμοιβές ή προσφορές, όταν ο εν λόγω παίκτης έχει υβριστική θέση ή απειλητική διάθεση κατά τη διάρκεια επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. 
 9.4 Αναγνωρίζετε πως η BETINTIPS Θα είναι ο τελικός και οριστικός κριτής για το αν έχετε παραβιάσει τους κανόνες της, τους όρους και τις προϋποθέσεις της κατά τρόπο που θα οδηγήσει την BETINTIPS στην αναστολή ή οριστική φραγή της συμμετοχής σας στην ιστοσελίδα μας και την παροχή υπηρεσιών. 
10. Πνευματική ιδιοκτησία 
10.1 Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση των εμπορικών σημάτων και λογοτύπων της BETINTIPS μπορεί να έχει αποτέλεσμα την ποινική σας δίωξη. 
10.2 Η BETINTIPS είναι η ιδιοκτήτρια της νόμιμης άδειας εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων της τεχνολογίας, του λογισμικού, των υπηρεσιών και των επιχειρηματικών συστημάτων που χρησιμοποιούνται στην ιστοσελίδα. 
10.3 Σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα και προς οποιαδήποτε από τις υπό-σελίδες της απαγορεύεται να εμπεριέχονται σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα χωρίς την πρότερη γραπτή συγκατάθεση της BETINTIPS.
 10.4 Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε αυτόματες ή χειροκίνητες συσκευές για την παρακολούθηση των ιστοσελίδων και του περιεχομένου της BETINTIPS. Οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αναπαραγωγή μπορεί να προκαλέσει ποινική δίωξη.
 11. Διαχωρισμός Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη από αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις θεωρηθεί παράνομη ή ανεφάρμοστη, τότε η συγκεκριμένη διάταξη θα αποκοπεί από τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και όλες οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε ισχύ και θα είναι ανεπηρέαστες από αυτόν το διαχωρισμό. 
12. Εκχώρηση Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να εκχωρήσει ή να μεταφέρει νόμιμα την παρούσα συμφωνία. Εσείς δεν έχετε δικαίωμα να εκχωρήσετε ή με άλλο τρόπο να μεταφέρετε αυτή τη συμφωνία. 
13. Συνολική Συμφωνία επί του Παραδεκτού 
13.1 Η παρούσα σύμβαση συνιστά τη συνολική συμφωνία μεταξύ του χρήστη και της BETINTIPS σε ότι αφορά την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες και πλην της περιπτώσεως απάτης αντικαθιστά όλες της πρότερες ή σύγχρονες επικοινωνίες ή προτάσεις, είτε αυτές είναι ηλεκτρονικές, προφορικές ή γραπτές ανάμεσα στους συμβαλλόμενους.
 13.2 Η έντυπη έκδοση της παρούσας σύμβασης και οποιασδήποτε ανακοίνωσης/ειδοποίησης σε ηλεκτρονική μορφή είναι αποδεκτή σε δικαστικές ή διοικητικές διαδικασίες που βασίζονται ή σχετίζονται με αυτή και μάλιστα στην ίδια έκταση και υπό τους ίδιους όρους όπως και άλλα επαγγελματικά έγγραφα και αρχεία που δημιουργούνται και διατηρούνται σε έντυπη μορφή. 
14. Εφαρμοστέο δίκαιο και δικαιοδοσία Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις διέπονται από τους νόμους της Ελλάδας και τα συμβαλλόμενα μέρη υπόκεινται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Ελλάδας. 
15. Προϋποθέσεις Προγραμμάτων  Refund 
15.1 Γενικά Όλες οι προσφορές πελατών υπόκεινται στους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις (οι οποίοι θα γίνονται διαθέσιμοι στους πελάτες μέσω της Ιστοσελίδας) και περιoρίζονται σε μία ανά άτομο, οικογένεια, διεύθυνση νοικοκυριού, διεύθυνση email, τηλεφωνικό αριθμό, ίδιο αριθμό λογαριασμού πληρωμής (π.χ. χρεωστική ή πιστωτική  κάρτα, κλπ), και συσκευή κινητού τηλεφώνου, ταμπλέτα ή υπολογιστή που μοιράζεται π.χ. δημόσια βιβλιοθήκη ή χώρο εργασίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε τη διαθεσιμότητα όποιας προσφοράς ή όλων των προσφορών σε οποιoνδήποτε πελάτη ή ομάδα πελατών ανά πάσα στιγμή και κατά αποκλειστική και απόλυτη κρίση μας. Οι προσφορές ισχύουν μόνο για πελάτες που έχουν αγοράσει τις υπηρεσίες BETINTIPS.
15.2 Η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει οποιαδήποτε διαφημιστική καμπάνια προώθησης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων Refund  χωρίς προειδοποίηση, αν και η BETINTIPS θα καταβάλει προσπάθειες για εύλογη προειδοποίηση σε αυτή την περίπτωση. Τo πρόγραμμα refund είναι πιθανόν να λήξει εάν η προσφορά δεν αποδοθεί μέσα σε 3 μήνες. H BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους των προσφορών/ μπόνους ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε τροποποίηση παρόλ` αυτά  δεν θα επηρεάσει τις προσφορές/ μπόνους τα οποία έχουν ήδη αποδωθεί σε κατόχους λογαριασμών. 
15.3 Κατάχρηση της υπηρεσίας Refund Η κατάχρηση των Μπόνους ή/και των Προσφορών περιλαμβάνει, χωρίς να περιορίζεται, τα ακόλουθα: α. Παραβίαση των Όρων και Προϋποθέσεων των προγραμμάτων μπόνους, ή οποιαδήποτε άλλης προσφοράς; Στην περίπτωση που υπάρχουν εύλογες υποψίες ότι ο Κάτοχος της προσφοράς έχει καταχραστεί ή προσπάθησε να καταχραστεί ένα μπόνους ή/και μία προσφορά, η BETINTIPS διατηρεί το δικαίωμα να: α. Ακυρώσει το μπόνους/προσφορά που έλαβε ο Κάτοχος της προσφοράς. β. Ανακαλέσει, αρνηθεί ή αφαιρέσει ένα μπόνους/προσφορά από τον Κάτοχο. γ. Αποκλείσει την πρόσβαση σε συγκεκριμένα προϊόντα, και/ή  δ. Αποκλείσει τον Κάτοχο από μελλοντικές προσφορές, και/ή  ε. Προβεί στην μόνιμη άρνηση παροχής υπηρεσιών."